Hezonja i Šarić predvodili Hrvatsku do pobjede nad Brazilom

Foto: fah

Hrvatski košarkaši pobjednici su pripremnog turnira u Opatiji, nakon što su u srijedu u SD “Marino Cvetković” svladali reprezentaciju Brazila s 91-81 (19-23, 23-24, 22-15, 27-19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku je do pobjede predvodio Mario Hezonja s 39 koševa i šest skokova. Tako je Mario izjednačio drugi najbolji rezultat svih vremena po broju postignutih poena na jednoj utakmici u dresu hrvatske reprezentacije koje sada dijeli s Draženom Petrovićem. Veliki Dražen nedodirljiv je na vrhu ljestvice s 48 poena. Odličan je bio i kapetan Dario Šarić s 20 poena, devet skokova i šest asistencija. Ivica Zubac je završio s devet koševa i isto toliko skokova, a Jaleen Smith je uz osam poena imao i pet asistencija.

U momčadi koju vodi Aleksandar Petrović najbolji je bio Bruno Caboclo sa 16 koševa i šest skokova, a 13 poena je ubacio Raul Neto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.