HNS je odlučio? Dragan Skočić vodi mlade Vatrene na Euru

Foto: fah

Dragan Skočić (54), bivši izbornik Irana, novi je izbornik mlade hrvatske reprezentacije, koja će nastupiti na Europskom prvenstvu krajem lipnja, javlja 24sata, dodajući da se još samo čeka službena potvrda HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je rezultat pregovora predsjednika Marijana Kustića, koji je na klupi htio veliko trenersko ime. Riječanin je upravo ono što su u Savezu tražili: trener s bogatim iskustvom, koji je vodio i seniorsku reprezentaciju. Uostalom, Skočić je s Iranom ostvario najbrže kvalifikacije ikad za SP u Aziji, s najviše pobjeda i osvojenih bodova, a reprezentaciju je s 33. mjesta na FIFA-inoj ljestvici podigao do 22.

Jedan od kandidata bio je i Ivica Olić, no Marijan Kustić nije htio razbijati stožer izbornika Zlatka Dalića koji očekuje završnica Lige nacija, tako da je izbor pao na Skočića.

Podsjetimo, do početka Europskog prvenstva u Rumunjskoj i Gruziji ostalo je manje od 70 dana, a reprezentacija je ostala bez izbornika nakon što je Igor Bišćan sjeo na klupu zagrebačkog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.