Hoće li na HRT-u čuti ‘vapaj’: Navijači Partizana mole HRT da prenosi njihove europske utakmice kad neće RTS?

Foto: fah

Navijači Partizana, nadaleko i ne baš po dobru poznati Grobari, očajni su uoči uzvratne utakmice play-offa Europske lige protiv mađarskog Videotona. Naime, RTS, nacionalna televizija Srbije, koja je devedesetih bila oruđe i oružje Miloševiševe zločinačke politike, a danas je bliska Vučiću i družini koja vlada susjednom državom. neće prenositi utakmicu Videotona i Partizana (prva utakmica u Beogradu završila je 0:0), ali će od 21 sat na RTS 1 programu prenositi utakmicu Crvena zvezda – Krasnodar, dok će na RTS 2 ići prijenos odbojkaške utakmice na Europskom prvenstvu između Poljske i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan protiv Videotona, iz Hrvatskoj susjedne i prijateljske Mađarske, igra utakmicu od 20 sati, navijači Partizana u očaju su u pomoć pozvali HRT.

Foto: fah

”Alo, HRT sport, braćo, aj vi prenosite Partizan”, ”Oj, mi smo Rvati, daj prijenos za naš Partizan”, poruka je navijača beogradskog kluba na Twitteru.

S obzirom kako HRT Osijek na europskom putu ovog ljeta uopće nije prenosio, a neće ni u četvrtak, dakle, sutra, hoće li se odazvati ”apelu” ”braće” iz Srbije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.