Hoće li Kostelić nastupiti u Sočiju?

Foto: narod.hr

Upitan je nastup Ivice Kostelića na ZOI u Sočiju, tu je vijest izrekao njegov otac Ante neposredno prije puta hrvatske olimpijske delegacije u Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Muči me ono što smo saznali, ne bih o tome previše pričao.

No, ipak se saznalo o čemu je riječ. Ivica ima problema sa štitnjačom i pitanje je u kakvoj će formi i hoće li uopće Ivica nastupiti u Sočiju.

– Ne predajem se. Jedino što želim još u životu je zlatna olimpijska medalja, taj san mi nitko ne može oduzeti. Mislim da bi mogao uspjeti u superkombinaciji, rekao je Kostelić uoči odlaska u Soči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.