Hoće li Marcelo Brozović karijeru nastaviti u Manchester Unitedu?

Foto: fah

Hoće li jedan od najboljih veznjaka Serie A, hrvatski reprezentativac, Marcelo Brozović, doista napustiti Inter već ovog ljeta? Brozović je jedan od nositelja igre trenutno trećeplasirane momčadi Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako tvrdi talijanski Rai Sport tako nešto je vrlo moguće. Naime, trener Intera, Antonio Conte, koji se inače riješio Ivana Perišića, spreman je odreći se Brozovića kako bi u Inter doveo Paula Pogbu, igrača koji mu je bio omiljen iz vremena kada je bio trener Juventusa.

“Inter je spreman iskoristiti Brozovića kao dio ponude za Pogbu, koji bi ponovno postao igrač Antonija Contea”, piše Rai Sport.

Prema svemu sudeći Inter bi dao Brozovića Manchester Unitedu, ali i novac. United ionako traži najbolje rješenje za Pogbu, koji je vrlo često ozlijeđen, a koji se i nije najbolje uklopio u sastav Ole Gunnara Solskjaera na Old Traffordu. Odlazak Pogbe iz Manchester Uniteda spominje se već duže vrijeme, hoće li do njega doći preko leđa Marcela Brozovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Pogbu je navodno zanimanje pokazao i Juventus, baš kao i Real Madrid. Francuski trener na klupi kraljevskog kluba, Zinedine Zidane, želi u svojim redovima iduće sezone vidjeti francuskog nogometaša. Ako bi došlo do realizacije priče koju prenosi Rai Sport Marcelo bi bio prvi hrvatski nogometaš koji će obući dres slavnog engleskog kluba, Manchester Uniteda.

Ne tako davno govorilo se o odlasku Ivana Perišića u Manchester United, no, od toga nije bilo ništa. Ivan je danas u Bayernu, na posudbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.