Hoće li Marin Čilić igrati iduće sezone za Hrvatsku u Davis Cupu?

Foto: fah

Najbolji hrvatski tenisač, Marin Čilić, zbog ozljede nije mogao biti u sastavu Davis Cup reprezentacije koja je u Madridu pokušala, i nije uspjela, obraniti naslov osvojen prošle godine. Marin će ipak biti spreman za početak nove sezone, a najavio je kako će nastupiti na ATP Cupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je krenuo s treninzima kako bi bio spreman za zimske pripreme koja će početi idućeg tjedna.

“Bit će vremena za sve. Moj trener Wayne Ferreira dolazi u Zagreb pa ćemo u Australiju na ATP Cup. Moja skupina igra se u Sydneyju, a prvi je meč zakazan za 4. siječnja”, kazao je u razgovoru za tennisworldusa.org pobjednik US Opena 2014. godine,

Zasad je, nažalost, neizvjesno hoće li Čilić nastupiti za Hrvatsku u Davis Cupu budući da još uvijek nije objavio kakvi su mu planovi poslije australske turneje. Hrvatska, podsjetimo, igra protiv Indije 6. i 7. ožujka iduće godine. Naime, Čilić zapravo sada i ne može ništa konkretnije reći s obzirom kako ni sam još uvijek ne zna kako će mu se držati koljena na početku sezone, a s druge strane supruga Kristina u veljači bi trebala roditi prvo dijete, naravno da to Marin ne želi propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Čilić se ipak osvrnuo i na priču o Krajanovom nasljedniku, naime, Čilić je rekao kako će biti teško nagovoriti Gorana Ivaniševića da preuzme ulogu Krajana. I bio je Marin u pravu, Goran, koji je u stožeru Novaka Đokovića, je odbio Hrvatsku.

“Mogu samo reći da se neke stvari ne smiju ponoviti. Svi znamo da je tajming otkaza Željku Krajanu bio loš. Iskreno, nisam ništa znao, sve sam čuo od medija. Zato kažem da se neke stvari ne smiju ponoviti. To je bio primjer loše komunikacije”, kazao je Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.