Hoće li se Brekalo vratiti u Dinamo?

Foto: fah

Hoće li se Josip Brekalo (25) vratiti u Dinamo, i dalje je glavna priča prijelaznog roka u maksimirskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je trener Dinama Sergej Jakirović na konferenciji za medije potvrdio kako postoji obostrana želja za suradnjom, ponovno su se pojavile nove prepreke.

– Razgovara se, pregovara se, aktualan je i Brekalo, i mi i on imamo želju da dođe, kao i Hoxha. Vidjet ćemo što ćemo uspjeti realizirati, pitaju se i Fiorentina i Slaven Belupo, poručio je Jakirović na konferenciji za medije.

Brekalo je već ranije bio blizu povratka u Dinamo, no odlučio se prihvatiti bogatiju ponudu iz Fiorentine za koju je potpisao u siječnju 2023. godine.
Izgleda da je sad kucnuo čas za povratak, klubovi bi trebali krenuli s ozbiljnijim pregovorima te se Brekalo navodno odlučio odreći i dijela plaće kako bi zaigrao na posudbi u Dinamo u proljetnom dijelu sezone kako bi zaigrao na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pojavio se problem jer su se nagomilale ozljede u redovima Fiorentine i nekoliko igrača otišlo je na Afrički kup nacija, pa bi klub iz Firence htio još pričekati s konačnim dogovorom, pišu talijanski mediji, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.