Hoće li se finale Lige prvaka i ove godine igrati u Madridu?

Foto: fah

S obzirom da polako jenjava pandemija koronavirusa, uz ”tu i tamo” poneko žarište, nastavljaju se i sportska natjecanja, pa tako i nogomet. Očekuje se i nastavak Lige prvaka, iako zasad službeno nema informacija gdje bi se finale najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja moglo održati. Kako sada stvari stoje otpao je Istanbul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana pojavila se informacija da će četvrtfinalisti Lige prvaka Finale Eight igrati u Lisabonu, međutim čini se da tome i nije tako. Naime, gradonačelnik španjolske metropole, Madrida, je za španjolske medije rekao kako je njihov grad u pregovorima s UEFA-om glede domaćinstva najveće utakmice sezone.

“Znam da se rade aranžmani te da gradsko vijeće ima punu podršku da se finale Lige prvaka igra u Madridu”, rekao je Jose Luis Martinez. Iz krovne europske nogometne organizacije nisu željeli komentirati ovu izjavu, no, ipak su dali kratki odgovor u kojem su podsjetili da je formirana radna skupina te da se razmišlja o nekoliko opcija za finale najjače klupske nogometne lige na svijetu.

Konačna bi odluka trebala biti donesena 17. lipnja, kada je zakazan sastanak Izvršnog odbora UEFA-e. Tada bi trebalo biti poznato hoće li se finale Lige prvaka igrati pred praznim tribinama ili će ipak navijači moći na tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prošlogodišnje finale Lige prvaka održano je u Madridu. Liverpool je bio uvjerljiv na Wanda Metropolitanu protiv Tottenhama te je slavio 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.