Hoće li se ponovno utakmice HNL-a igrati bez nazočnosti gledatelja?

Foto: fah

Nakon parlamentarnih izbora, za neke ne i iznenađujuće, ponovno se rasplamsala pandemija koronavirusa. U svim trgovačkim centrima, u trgovinama, ljekarnama, u institucijama, bolnicama, u javnom prijevozu… obvezno je nošenje maski. U tom kontekstu reagirao je i Hrvatski nogometni savez, koji je zatražio mišljenje Nacionalnog stožera civilne zaštite o igranju utakmica pred publikom… Dakle, moguće je da će se HNL igrati u završnici ove i početkom iduće sezone bez nazočnosti gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, dvije utakmice pretposljednjeg, 35. kola, a koje je počelo današnjom utakmicom Slavena i Intera, svejedno će se igrati bez nazočnosti navijača, Zbog pogoršane situacije glede pandemije koronavirusa u Istarskoj županiji Dinamo će u Puli protiv Istre igrati pred praznim tribinama. Nogometaši Hajduka će u derbiju protiv Rijeke na Poljudu igrati bez nazočnosti gledatelja iz razloga što je klub kažnjen zbog pirotehnike i skandiranja na utakmici protiv Lokomotive. Dakle, teško da će doći do promjene kad je ovo kolo u pitanju koje završava u nedjelju, no, posljednje kolo prvenstva se igra posljednjeg vikenda u sedmom mjesecu te bi se do tada trebalo znati što o svemu  misli Nacionalni stožer civilne zaštite.

Ako će se zbog pogoršane situacije glede pandemije ponovno utakmice HNL-a igrati bez gledatelja isto će vrijediti i za utakmicu finala Kupa Hrvatske između Rijeke i Lokomotive, koje će se igrati u Šibeniku prvog dana kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.