Hoće li talentirani mladi golman Dinama na kraju ipak karijeru nastaviti u europskom velikanu?

Foto: Snimka zaslona

Prema nekim medijskim kalkulacijama i uglavnom spekulacijama nogometni klub slavne prošlosti, nizozemski Ajax, navodno je zainteresiran za Dinamovog mladog čuvara mreže, Dominika Kotarskog. Ajax je svojedobno bio i europski prvak, posljednji puta davne 1995. godine kada je na svom putu do europske titule u četvrtfinalu Lige prvaka eliminirao splitski Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u prvi mah odbio ponudu Ajaxa, koji je navodno spreman ponuditi čak milijun eura za mladog golmana, međutim, Nizozemci ne odustaju. Iz Amsterdama su nudili i paket u kojem bi bio Robert Munić, no, u Dinamu nisu bili posebno impresionirani ponudom. Kako sve ima svoju cijenu tako je Ajax shvatio da još uvijek postoje uvjeti za pregovore.

Navodno je Ajax spreman malo ”pojačati” ponudu, a više ni u Dinamu nisu tako odlučni kad je Kotarski u pitanju, koji je inače vrlo talentiran golman, potencijalni seniorski reprezentativac, no, u ovom trenutku u Dinamu su na vratarskim pozicijama vrlo dobro pokriveni. Podsjetimo, tu su  Livaković, Zagorac, Šemper, Horkaš…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, ako bi Ajax bio dovoljno uporan i svoju upornost konkretizirao nije nemoguće da mladi Kotarski priliku za afirmaciju pronađe izvan Dinama te da se Dinamo s time složi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.