Horvat: Bilo je dobro, ali neke stvari moramo popraviti

horvat
Foto: fah

Hrvatski rukometaši svladali su Sjevernu Makedoniju na Croatia Cupu, pripremnom turniru uoči početka SP-a. Izbornik Hrvoje Horvat bio je zadovoljan, ali smatra da ima i stvari koje njegovi izabranici moraju popraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lijepa utakmica, za oko, za publiku, za ovu prekrasnu atmosferu u dvorani. To dečkima jako puno znači, veliki im je to poticaj za daljnji rad. Ne trebamo se zavaravati da je to utakmica koju želimo u budućnosti, želimo biti lepršavi i zabijati puno golova, ali obrana mora biti bolja, mora biti gusta. Obrana se igra nogama, danas su noge bile spore, moramo vidjeti zašto su bile brže u obrani, a sporije u napadu, odbijene lopte su sve išle protivniku, nismo ni ‘naplatili’ dobar dan vratara, to su sve stvari koje ćemo analizirati, rekao je izbornik Horvat nakon utakmice u rasprodanoj porečkoj dvorani Žatika.

– Veseli da smo igrali sa cijelim rosterom, jer će nam na Svjetskom prvenstvu trebati svaki igrač. Bilo je i dobrih stvari, ali ima i onih koje treba ispraviti, smatra Horvat.

Prvi strijelac u hrvatskim redovima bio je Ivan Martinović, koji je na najbolji način proslavio 25. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je prelijepo pobijediti na rođendan. Pobjeda je bitna za samopouzdanje. Ima dosta stvari za popraviti, ali lijepo je biti na terenu s ekipom. Znamo da trebamo poraditi na obrani, nedostaje nam agresivnosti, ima dosta za analizirati pa ćemo vidjeti što ćemo napraviti protiv Izraela, rekao je Martinović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.