Horvat o pomlađenoj Hrvatskoj: ‘Više od pobjede veseli me igra mladih igrača’

Varaždin 28.4.2021.- Utakmica 3. kola EHF Euro Cupa za rukometaše Hrvatska - Slovaèka u Areni Varaždin. Na slici izbornik Hrvoje Horvat. foto HINA/ Marko JURINEC/ ua

Hrvatska rukometna reprezentacija je na Euro Cupu u Varaždinu pobijedila Slovačku 32:24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Više od ove pobjede veseli me igra mladih igrača. Svi koji su pozvani imaju kvalitetu za biti tu, a ovo je bila prilika da vidimo na čemu smo i da vidimo kako ih možemo koristiti u budućnosti. Bitno je da smo se od početka držali dogovora. Bili smo dobri, agresivni i gusti u obrani, ali ne treba previše isticati ovu pobjedu. Kroz ove utakmice ćemo raditi rotacije da probamo sve igrače”, rekao je izbornik Hrvoje Horvat.

“Igrali smo jako dobro, sve je funkcioniralo kako smo se dogovorili. Samo neka mladi ovako dobro rade i igraju i bit će sve dobro”, kazao je David Mandić nakon susreta.

“Hvala izborniku na prilici, a suigračima na podršci. Bilo je stvarno lijepo u debitantskom nastupu. Nositi hrvatski dres je privilegija, a suigrači su bili velika podrška. Ovo ću nositi u srcu”, kazao je debitant Mateo Maraš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.