Horvat: Vidjet ćemo kroz pripreme tko će se nametnuti

horvat
Foto: fah

Za najbolje hrvatske rukometaše nema predaha i slavlja. Tek što je Nova godina otkucala svoje prve sate, oni su ponovno na okupu. Počinju završne pripreme za Svjetsko prvenstvo koje zajednički od 11. – 29. siječnja organiziraju Švedska i Poljska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljeda smotru najboljih propustit će David Mandić, Halil Jaganjac, Marko Mamić, Tin Lučin, Ivan Čupić i Ivan Pešić. Umjesto Lučina pozivnicu je dobio igrač Nexe-a Tomislav Severec, a naknadno je pozvan i specijalist za obranu Jakov Gojun.

– Jakov Gojun ima iskustva, znanje, kvalitetu da nam nadomjesti tu rupu koja se dogodila silnim izostancima. Vidjet ćemo kroz pripreme tko će se još nametnuti na toj poziciji, istaknuo je izbornik Hrvoje Horvat uoči odlaska u Poreč.

– Odlučuje se za plasman na Olimpijske igre, mislim da moramo biti među prvih 8-9 reprezentacija. Bit će naporno i zahtjevno. Iskreno, još ne znam gdje se nalazimo, rekao je Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi nastup u Husqvarna Areni Hrvatska ima protiv Egipta 13. siječnja u 20.30 sati. Dva dana poslije na redu su Sjedinjene Američke Države te na kraju prve faze 17. siječnja Maroko.

– Egipta je bitna, otvaranje prvenstva uvelike može usmjeriti prvenstvo, zaključio je Horvat, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.