Hrabra najava trenera Lokomotive: Livaja neće ni zabiti ni dodati!

Zagreb, 27.08.2021. - Utakmica 7. kola Prve HNL Lokomotiva - Gorica na stadionu u Kranjčevičevićevoj. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

U subotu na stadionu u Kranjčevićevoj Lokomotiva dočekuje euforični Hajduk, s kojim je nedavno igrala u Hrvatskom kupu, a Splićani su pobijedili sa 6:3. Trener Zagrepčana hrabro je najavio da Marko Livaja, za kojeg priznaje da je najbolji igrač HNL-a, u subotu “neće ni zabiti ni asistirati”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede protiv Lokosa u četvrtfinalu Kupa momci Valdasa Dambrauskasa pobijedili su u sklopu 18. prvenstvenog kola na Maksimiru i Dinamo, a u subotu će željeti kompletirati zagrebački “hat-trick”, uoči kojega je najavljivano da su upravo te tri zagrebačke utakmice ključno razdoblje koje će usmjeriti Hajdukov brod ove sezone.

Iako je Hajduk u Kupu deklasirao Lokose, trener Silvio Čabraja najavljuje puno bolje izdanje svoje momčadi u sljedećem susretu:

– Nadam se da će sve drukčije izgledati nego što je izgledalo u Kupu. Na toj utakmici nismo bili dovoljno agresivni, premalo trčali, predaleko stajali od suparničkih igrača. Imao sam osjećaj da smo malo previše respektirali Hajduk. No, dvije dosadašnje prvenstvene utakmice smo protiv njih odigrali jako dobro, ona u Kranjčevićevoj je završila 2:2, na Poljudu smo minimalno poraženi s 0:1. Jest, Hajduk se u međuvremenu jako podigao. Ipak, mislim da će u subotu imati problema s nama, rekao je Čabraja za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Držim da se možemo iskupiti za onih 3:6 u Kupu. Uostalom, u tom prvom poluvremenu bilo je 1:1. U šest-sedam minuta drugog poluvremena primili smo tri pogotka i onda smo se definitivno raspali. Bile su to tri katastrofalne pogreške, stvarno loše reakcije. Bez obzira na njihov nalet, mislim da ćemo u subotu odigrati dobru utakmicu, dodao je.

Istaknuo je Marka Livaju kao ključnog čovjeka Hajduka, ali smatra da ga njegovi igrači mogu zaustaviti:

– Prošla su vremena “čovjek na čovjeka”. Nitko za njim neće trčati po cijelom terenu, to je zaista prošlo svršeno vrijeme. Ukoliko ćemo održavati našu formaciju i raditi prepokrivanja, te ako budemo čvrsti u duelu, zašto ga ne bi zaustavili? Ovog trenutka u HNL-u je Livaja vjerojatno najbolji igrač, najviše pokazuje, ali mislim da ga možemo zaustaviti. Protiv nas u subotu neće ni zabiti ni asistirati, hrabro je zaključio Čabraja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.