Hrgović: ‘Dogodine ću stati rame uz rame s najvećim hrvatskim sportašima’

filip hrgović
Foto: Instagram

Filip Hrgović jutro nakon velike pobjede još je bio pod dojmom uspjeha, ali i Saudijske Arabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset od deset. Savršen rezultat za Filipa Hrgovića i nakon nastupa na spektaklu u Saudijskoj Arabiji protiv najozbiljnijeg suparnika kojeg je imao u dosadašnjem dijelu karijere, piše RTL.

Amerikanca Erica Molinu (37) riješio je nokautom u trećoj rundi. Hrgović je dominirao od samog početka i u nekoliko navrata rušio Molinu koji je pod naletima udarca definitivno posustao

Evo kako je Hrgović jutro nakon meča komentirao jubilarnu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tu smo gdje i pripadamo, na vrhu svijeta!”, poručio je s vrha Rijada Filip Hrgović.

Bilo je to simbolično opraštanje od Saudijske Arabije koja mu ostaje u predivnom sjećanju.

“Pobijedio sam na spektakularan način u meču karijere”, kazao je Hrgović pa se osvrnuo na moguće protivnike:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi mi se čine pobjedivi, svi mi se čine kao da se mogu nositi s njima i uvjeren sam otpočetka da kad dam svoj najbolji boks, mogu pobijediti bilo koga.”

Potkraj veljače trebao bi biti taj novi meč, stepenica više u njegovoj karijeri.

“Otpočetka imam tako jaki tempo. Mislim da nitko od teškaša nema tako učestao tempo kao ja. Htio bih neko veliko ime, Dereck Chisora bio bi izvanredan, ali na promotorima je da odluče”, izrazio je želju Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućoj godini vjeruje da će se upisati u povijest.

“Stat ću rame uz rame s najvećim hrvatskim sportašima. Ako Bog da, osvojit ću olimpijsko zlato za Hrvatsku i dobiti poziv za borbu za titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.