Hrgović najavljuje: ‘Bit ću jedan od najboljih boksača ove generacije’

Foto: fah

Čeka se ime protivnika protiv kojeg će Filip Hrgović (12-0) u novu borbu. Hrgović očekuje da će se boriti na američkom tlu, a u razgovoru za Boxeo de Colombia otkriva i što misli o Michaelu Hunteru, ali i sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dobar je borac, spada u krug deset najboljih. Za mene će on biti dobar test i sigurno borba karijere. Na papiru je favorit, ali sam u ringu to ja jer sam bolji. On se nikad nije borio ni s kime poput mene. Ja dosad nisam bio u ringu protiv velikog imena, on će biti prvi i pokazat ću svijetu tko sam. Očekujem tešku borbu, on je hrabar i dobro boksa, ali mislim da ću ga pobijediti i nakon toga stupiti na veliku pozornicu”, rekao je Hrgović.

”To je IBF-ova eliminacijska borba i pobjednik će ići na prvaka, a to je u ovome trenutku Anthony Joshua. Njega vjerojatno čeka borba protiv Tysona Furyja pa treba vidjeti tko će pobijediti. Ja se osjećam spremno za borbu protiv bilo koga na svijetu”, dodao je.

”Mnogi zaljubljenici u boks još uvijek ne znaju za mene, ali svi će me znati nakon što pobijedim Huntera. Bit ću jedan od najboljih boksača ove generacije, imam potencijal za pobjedu protiv svih boraca koji su na sceni”, zaključio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.