Hrgović nakon borbe najavio nove titule i poručio: ‘Puno mi znači podrška grada u kojem sam rođen’

Foto: fah

Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović osvojio je naslov interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC zahvaljujući pobjedi nokautom u trećoj rundi protiv Amerikanca Amira Mansoura u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ring je ušao uz Thompsonov nastup uživo i pjesmu ‘Geni kameni’.

Uslijedilo je gostovanje u emisiji na RTL-u.

“Ne znači mi toliko ovaj pojas, želim onaj pravi pojas i sve svjetske pojase. Ovo nije onaj pravi pojas, ali je dobar za početak. Sada su mi poslije meča emocije nevjerojatno pomiješane, siguran sam da je ovo samo početak i da će biti još puno titula”, rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kako je toliko unaprijedio rad nogama odgovara:

“Puno sam radio na nogama s trenerom Igorom Čordašem, a znamo da se boksa nogama i glavom. I još nečim, ali neću biti prost.”

Sretan je zbog podrške zagrebačke publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znači mi puno podrška Arene i grada u kojem sam rođen. Cijela obitelj mi je tu, zapravo mama nije ni došla na meč zbog stresa, obitelj me pratila, i njima je bilo stresno.”

Što očekuje u nastavku karijere?

“Nije jednostavno nekome se boriti s klincem koji ima šest pobjeda i u pobjedničkom je nizu, sad će najzahtjevnije biti mojim menadžerima da me upare s dobrim protivnikom. Ja sam spreman za bilo koje ime, ne bojim se nikog, iako respektiram sve. Znam da sam dobar i da se mogu boriti s najboljima”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.