(VIDEO) Filip Hrgović u punoj Areni Zagreb: ‘Iznad svih Hrvatska, najviše bih zahvalio dragom Bogu’

Foto: fah

Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović osvojio je naslov interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC zahvaljujući pobjedi nokautom u trećoj rundi protiv Amerikanca Amira Mansoura u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča, koji je od prve do zadnje sekunde bio jednosmjerna ulica za Amerikanca, najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, u emotivnom govoru, zahvalio se svima, najviše Bogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Iznad svih Hrvatska”, nakon meča vikao presretni hrvatski boksač, koji se zahvalio i Amerikancu Mansouru, svom timu stručnjaka, obitelji i svom promotoru Sauerlandu. Na kraju je zahvala išla i gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću. ”Najviše bih zahvalio dragom Bogu na ovakvom meču i za to što smo svi živi i zdravi”, kazao je nakon pobjede Hrgović u punoj zagrebačkoj Areni, uz, dakako, ovacije publike.

Hrgović i Thompson, nepobjedivi, čelični tandem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.