Hrgović o otkazanoj borbi: ‘Krivac za sve je Michael Hunter’

hrgović
Foto: Twitter

Hrvatski boksač Filip Hrgović oglasio se na Instagramu povodom otkazivanja njegove borbe s Michaelom Hunterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On krivi Amerikanca.

“Kako se situacija oko moje borbe malo zakomplicirala, htio sam vas obavijestiti o trenutnom stanju. Krivac za sve je Michael Hunter koji se na dan potpisa ugovora prestao javljati, nakon tri mjeseca pregovora i mojih krvavih priprema. Čovjek je kukavica i prevarant, razočarao je cijeli boksački svijet svojim potezom“, započeo je Hrgović. Još se ne zna tko će Hrgoviću biti idući protivnik. “Trenutno moj tim i IBF rade na tome da se odredi moj sljedeći protivnik. Svi najbolje rangirani IBF borci će dobiti poziv. Ne bih o imenima, ali već puno njih je taj poziv odbilo. Čekamo najhrabrijeg koji će prihvatiti ponudu i krećemo u pregovore. Nadam se da će to biti brzo i da ćete me brzo ponovo vidjeti u ringu. Hvala na strpljenju“, završio je.

“Trenutno moj tim i IBF rade na tome da se odredi moj sljedeći protivnik. Svi najbolje rangirani IBF borci će dobiti poziv. Ne bih o imenima, ali već puno njih je taj poziv odbilo. Čekamo najhrabrijeg koji će prihvatiti ponudu i krećemo u pregovore. Nadam se da će to biti brzo i da ćete me brzo ponovo vidjeti u ringu. Hvala na strpljenju“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.