Hrgović o ulasku u ring uz Thompsonovu pjesmu ‘Geni kameni’: ‘Bit će to neka vrsta slavljenja hrvatstva, veliki spektakl’

Foto: Facebook, montaža narod.hr

Filip Hrgović sprema spektakl, a odlučio ga je uveličati u suradnji s Thompsonom, pa će popularni pjevač tijekom njegovog izlaska u ring zapjevati “Geni kameni”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I ovaj put to će biti uz “Geni, geni, kameni”, samo što će u ovom slučaju pjesmu uživo izvoditi njen originalni izvođač Marko Perković Thompson. Bit će to neka vrsta slavljenja hrvatstva, veliki spektakl. Takvo što bila je moja želja od početka profesionalne karijere i ostvarila mi se već u šestom meču. Nisam morao čekati borbu za naslov. Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo i to će mi biti veliki vjetar u leđa”, kaže Hrgović za Večernji list.

No, boks na domaćem terenu donosi i veći pritisak, pa se Hrgović šali.

“Ako pregorim, odmah ću poslije meča pitati gradonačelnika Bandića ima li kakav posao za mene u Holdingu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno mu je da je pritisak velik, ali i da ako želi biti svjetski prvak – morat će to moći podnijeti.

“Ako hoću biti svjetski prvak, onda moram moći podnijeti sve vrste pritisaka. Nitko me na ovo nije tjerao, ja sam to htio sam. Bit će ovo dobar test za mene. Najvažnije je da uoči borbe ne bude nikakve ozljede, a ovo prepustite meni, borba će dobro proći”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.