Hrgović otkriva pozadinu razlaza s Pijetrajem: ‘S vremenom sam shvatio da mi nije bio kao otac nego puki biznis’

filip hrgović
Foto: Instagram

Filip Hrgović u intervjuu za Sportske novosti govorio je o odnosu s Leonardom Pijetrajem, gdje je puklo i postoji li mogućnost pomirenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam mislio da mi je on kao otac. Samo što sam s vremenom shvatio da mi nije bio kao otac, već puki biznis. On je to tako gledao. Napravio je neke jako velike pogreške, u biti neke su stvari od početka bile dosta krivo postavljene. To je razlog našeg rastanka. Ja sam došao kod njega kao klinac, nisam ništa kužio. Što sam ja s 14 godina znao o boksu, o sportu, o biznisu. Slušao sam sve i gledao ga kao boga”, kaže on.

” Nisam ja profitirao zato jer me on gurnuo, nego zato što sam pobjeđivao. To je bio poslovni odnos. On me trenira, ja boksam. On mi kaže, desni direkt se ovako radi, ja dođem i nokautiram suparnika u ringu. Je, on je bio moj trener. Ja sam radio k’o konj, on je radio uz mene, ali taj se odnos raspao zato jer su neke stvari od početka krivo postavljene. Kada sam došao u godine u kojima mogu sam koristiti svoju glavu, neke stvari nisu mogle dalje funkcionirati. U tom odnosu i ja sam napravio neke pogreške, koje vidim i bez problema ih priznajem. Što se mene tiče, ja ga sada mogu pozdraviti, stisnuti mu ruku”, dodao je.

“On da je pametan, da nije podcast-trener i podcast-menadžer, on bi već došao tu i sparirao bi s Milunom da dečko napreduje. Njegovi bi se boksači borili na mojim priredbama, u Areni, u Ciboni, što im je ponuđeno, a ne u Kaštelima. On bi surađivao s mojim menadžerom koji je jedan od jako uspješnih poslovnih ljudi u Europi, s mojim promotorima. Međutim, on je zauzeo neki stav u kojem šteti sebi i svojim boksačima. Ja ću priznati svoje pogreške njemu u lice, ali on svoje nikada neće i nije. I uvijek je netko drugi kriv. Nikada on. Nije slučajno da on niti s jednim boksačem s kojim je radio više ne priča. To nije slučajno. Slušajte, ja sad mogu pričati o njemu, on o meni svašta. Netko će povjerovati njemu, netko meni, ali znate po čemu vidite kakav je tko? Po plodovima!”, zaključuje Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.