Trener Rijeke: ‘Hrvati su nogometna nacija. Utakmica je praznik’

Foto: fah

Simon Rožman u razgovoru za mariborsku Večer govorio je o svoja prva tri riječka mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došao sam kao poluafirmirani trener i postojao je skepticizam. Naravno, svakoga se gleda prema rezultatima. Mislim da je u klubu učinjeno puno posla u posljednjem razdoblju, a kad se rezultat poboljšao onda je sve došlo na svoje mjesto”, rekao je.

“Moram se zahvaliti Igoru Bišćanu. Čuli smo se prva tri dana. Dao mi je svoju ocjenu i njegove su analize igrača bile točne. Sa Kekom sam od ranije u dobrim odnosima. Svaka pomoć je dobrodošla i zahvalan sam na tome. Puno pričamo o nogometu, ne samo Rijeci nego i o reprezentaciji. I nije Kek jedini, komuniciram s puno trenera”, smatra on,

“HNL je konkurentna liga. Puno je individualne kvalitete, puno je organizacije u obrani. Puno je više pritiska nego u Sloveniji, Hrvati su nogometna nacija. Utakmica je praznik. Puno ljudi dolazi, osjetite puls grada”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ljetos sam imao zdravstvenih problema, zato sam napustio Domžale. Želio sam stanku, ali u tri tjedna tijelo se prilično regeneriralo, a kada je došla ponuda Rijeke… To se nije moglo odbiti. Ja se dugoročno vidim u Rijeci”, zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.