Hrgović predstavio novog trenera: ‘On mi može pomoći da ostvarim zacrtano’

Foto: fah

Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović u sljedećem razdoblju trenirat će pod paskom uglednog kubanskog trenera Pedra Luisa Diaza Beniteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pedro Diaz vrlo je uspješan i iskusan trener. Radujem se što ću raditi s njim i nastaviti se razvijati. Cilj mi je postati svjetski prvak. Vjerujem kako je Pedro Diaz pravi čovjek koji će mi pomoći da ostvarim zacrtano”, poručio je Filip Hrgović za RTL Televiziju.

“Zahvaljujem Yousefu Hasanu što je bio uz mene u mojim počecima profesionalne karijere. Zajedno smo odlučili kako mi je potreban netko iskusniji. Yousef Hasan bit će pomoćnik Pedra Diaza i uvijek će biti vrijedan član mojeg trenerskog tima”, dodao je.

Hrgović idući meč ima 8. rujna u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.