Hrvat piše povijest: Sjajni Ante Rebić na putu rušenja rekorda Zlatana Ibrahimovića….

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, u drugom dijelu sezone najbolji je igrač probuđenog Milana, ujedno i najbolji strijelac. Milan je ponovno u igri za Europu, a pobjedom (4:2) u velikom derbiju protiv Juventusa, a nakon fantastičnog preokreta, klub sa San Sira, na krilima hrvatskog igrača, oduševio je Italiju te podsjetio na svoje najbolje dane. Naime, u posljednjih pet kola Serie A Milan je slavio čak četiri puta, uz jedan remi.  Da su tako igrali od početka sezone borili bi se za naslov rame uz rame s Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj prvi pogodak za Milan Ante Rebić je čekao sve do siječnja, s obzirom da je bio bez pogotka u prvih osam utakmica, a onda je u idućih 12 zabio čak deset golova, što je u talijanskoj ligi veliki pothvat.

U drugim dijelu sezone Rebić je s 10 golova uz Carlosa Baccu najbolji napadač Milana u posljednjih pet godina te je sada u prilici stići Balotellija i Ibrahimovića

O čemu se radi? Gledajući sam učinak u drugom dijelu ove turbulentne sezone nitko osim Bacce u posljednjih pet godina za Milan nije zabio više od deset golova, međutim, Rebić ima novi izazov, pred njim je još sedam utakmica u ligi tako da je gotovo sigurno kako će nadmašiti Baccu. I ne samo njega…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, hrvatski nogometaš ima realnu mogućnost postati najbolji napadač u Milana drugom dijelu sezone ako se gleda razdoblje unazad deset godina.

Podsjetimo, više od deset pogodaka u drugom dijelu sezone tijekom posljednjih deset godina za milanski klub zabili su samo Mario Balotelli (12 golova u sezoni 2012./2013.) i Zlatan Ibrahimović (14 golova u sezoni 2011./2012.). Dakle, i njih Ante ima priliku preskočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.