Hrvat u Beogradu: Mario Hezonja uskoro potpisuje za Partizan?

Foto: snimka zaslona

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, Mario Hezonja, u trenutku kad je hrvatska košarka, kako ona reprezentativna tako i ona klupska na jako niskim granama, potpisat će uskoro za Partizan. Naime, Hezonja će napustiti Real Madrid kako bi se ”otisnuo” put Beograda. Barem tako pišu srbijanski mediji te dio španjolskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Real trenutno vodi 2:0 u seriji play-offa ACB lige i na pobjedu su od titule te će sutra igrati treći susret i prvi u Murciji, kako sada stvari stoje mogao bi to biti i oproštaj hrvatskog reprezentativca od Kraljevskog kluba. Kako prenosi radikalni Vučićev tabloid Kurir.rs napravljeni su prvi kontakti između Hezonje i čelnika Partizana i to u Barceloni, a kako je Hezonja ne jednom isticao da mu je želja igrati za Partizan stvar bi uskoro mogla biti okončana te bi mogao postati najveća zvijezda u momčadi koju vodi trener Željko Obradović.

Podsjetimo, Mario Hezonja je u euroligaškoj sezoni imao prosjek od 13,5 poena 4,6 skokova i 0,9 asistencija, još do koji dan govorilo se kako bi mogao potpisati novi ugovor s Realom, no sada je, kako stvari stoje, na korak do Partizana. Hrvatski košarkaš iza sebe ima i NBA karijeru i to s promjenjivim uspjehom te mnogi, a s obzirom na talent, smatraju da je mogao i više. Naime, igrao je za Orlando Magic, New York Knicks i Portland Trail Blazers. U NBA ligi imao je prosjek od tri skoka i sedam poena po utakmici, a odigrao je 336 utakmica.

Angažmanom Hezonje Partizan želi nadoknaditi odlazak Amerikanca Kevina Puntera. koji će, ako sve bude po planu, karijeru nastaviti u izraelskom Maccabiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.