Hrvati ‘skuhali’ pobjedu Panathinaikosa u Grčkoj

Dok nekim našim reprezentativcima ne cvjetaju ruže i sve više griju klupu u europskim ligama, hrvatska trojka u tradicionalno ‘hrvatskom Panathinaikosu’ iz Atene pruža izvanredne igre.
U 18. kolu Panathinaikos je na domaćem terenu pobijedio Levadiakos sa 1-0 i tako stigao na svega tri boda zaostatka za gradskim ljutim rivalom iz luke Pirej Olympiakosom.
Sva trojica hrvatskih igrača: reprezentativci Gordon Schildenfeld i Daniel Pranjić, kao i bivši kockasti napadač Mladen Petrić počeli su utakmicu od početka.
Upravo su Hrvati bili kreatori pobjedničkog pogotka. U 29. minuti Daniel Pranjić je iz slobodnog udarca centrirao , a Mladen Petrić zabio za pobjedu!
Schindelfeld i Pranjić odigrali su cijeli susret, dok je strijelac Petrić pod kraj susreta izašao ispraćen pljeskom domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.