Hrvatska atletičarka Sandra Perković osvojila svjetsku broncu, Perez zlatna

epa06944197 Sandra Perkovic of Croatia competes in the women's Discus Throw final at the Athletics 2018 European Championships in Berlin, Germany, 11 August 2018. EPA/CHRISTIAN BRUNA

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković osvojila je brončano odličje u Dohi hicem od 66,72 metara ostvarenim u prvoj seriji finalnog nadmetanja na stadionu Khalifa u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetska prvakinja postala je Kubanka Yaime Perez koja je petoj seriji bacila 69,17 metara, a srebrno odličje pripalo je njezinoj sunarodnjakinji Deniji Caballero (68,44 m), svjetskoj prvakinji iz Pekinga 2015. godine.

Bila je to četvrta medalja na svjetskim prvenstvima za najbolju bacačicu diska u posljednjem desetljeću. Svjetskom prvakinjom je bila u Moskvi 2013. i u Londonu 2017. godine, a u Pekingu 2015. osvojila srebro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.