Hrvatska danas protiv Japana po četvrtfinale SP-a

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati igra protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to težak ispit protiv momčadi koja je u grupnoj fazi srušila Njemačku i Španjolsku te osvojila prvo mjesto.

> Mikić: Mislim da će Japanci zapeti na prepreci u osmini finala

Zadnje informacije iz Katra kažu da izbornik Zlatko Dalić sprema dvije promjene u odnosu na ogled s Belgijom. Zbog viroze najvjerojatnije od prve minute nećemo gledati Bornu Sosu, na njegovo bi mjesto trebao uskočiti Borna Barišić, što je najavio i sam izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Livaja bi trebao preseliti na klupu, a priliku od prve minute po prvi put na prvenstvu trebao bi dobiti Bruno Petković.

> Samovojska uoči Japana: Ne smijemo uludo gubiti loptu jer smo onda propali

Kakvi su Japanci?

Većina Moriyasuove momčadi igra u Europi, od 26 igrača samo ih sedam nastupa u domovini. Tako da je ovo vjerojatno najjača, najiskusnija momčad koju je Japan dosad odveo na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To im je sedmi uzastopni nastup na svjetskim prvenstvima pri čemu su četvrti put prošli skupinu. Dalje od osmine finala nisu prošli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.