Hrvatska futsalska reprezentacija na otvaranju Eura svladala Poljsku

reprezentacija hrvatska
Foto: fah

Hrvatska futsalska reprezentacija upisala je prve bodove na europskoj smotri u Nizozemskoj: u prvom je kolu svladala Poljsku 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva je prepreka uspješno svladana: izabranici Marinka Mavrovića započela je svoj nastup na Europskom prvenstvu pobjedom nad Poljskom.

Hrvatska je do prednosti došla remek-djelom Horvata u osmoj minuti, a izjednačio je Holy u 14. minuti nakon ukradene lopte. Međutim, samo 15 sekundi poslije Sekulić je bio na pravom mjestu na gol-crti i proslijedio loptu u mrežu za novo vodstvo Hrvatske.

Jelovčić je prije odlaska na odmor “iz mrtvog kuta” uspio povisiti na 3:1, a u prvom su dijelu Matošević, Postružin i Marinović pogađali i okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Poljska dobro krenula po smanjenje rezultata, no Hrvatska je čuvala svoje vodstvo te propustila nekoliko prilika za četvrti pogodak.

U prvoj utakmici Skupine C Rusija je uvjerljivo pobijedila Slovačku (7:1), a u drugom kolu Hrvatska igra protiv Rusije – u utorak, 25. siječnja u 17:30 sati, također u Amsterdamu.

EP futsal, Skupina C:
1. Rusija 3
2. Hrvatska 3
3. Poljska 0
4. Slovačka 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.