Hrvatska odradila prvi trening u Neuruppinu: Tisuće navijača oduševljeno ih dočekale

Neuruppin, 10.06.2024 -Trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Neuruppinu. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je pred više od 4.000 navijača otvoreni trening na Volksparkstadionu u svojoj njemačkoj bazi u Neuruppinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su imali otvoreni trening pred više od 4.000 hrvatskih navijača, koji su doslovno razgrabili besplatne ulaznice. Zanimljivo, bilo je oko 20.000 zahtjeva za ulaznice, međutim za sve nije bilo mjesta na stadionu.

“Nemamo nikakvih problema, svi su zdravi i spremni. Veliki su planovi, velike su želje. Moramo iskoristiti sve kapacitete koje imamo,” zaključio je izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatski reprezentativci su s klincima iz lokalnog kluba malo i zaigrali na oduševljenje prisutnih. Pravo ludilo je nastavo kada je dio reprezentativaca počeo dijeliti malene lopte, a zatim i potpisivati dresove, majice, kopačke, raditi selfije. Gvardiol, Modrić, Kramarić, Šutalo, Petković, Stanišić, Vida, Budimir, Majer…. strpljivo su ispunjavali želje navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.