Hrvatska poražena od Rusije u posljednjoj provjeri uoči Eura

hrvatska
Foto: fah

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u zadnjem je pripremnom susretu pred odlazak na Europsko prvenstvo u Osijeku izgubila od Rusijes 26-28 (11-13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši, bez svojih ponajboljih vanjskih igrača Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića, koji su u izolaciji zbog pozitivnih testova na koronavirus, kao i bez krila Davida Mandića, u Osijeku nisu uspjeli i drugi puta poraziti Rusiju.

Hrvatska će na EP, koji će se igrati od 13. do 30. siječnja, nastupiti u skupini C s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom u Szegedu, dok će Rusija igrati u skupini F s Litvom, Norveškom i Slovačkom u Košicama. Plasman u drugi krug izborit će po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.