Hrvatska sportska heroina Blanka Vlašić: ‘Moja ozljeda je ništa u odnosu na ove požare, hvala svima koji su nas branili’

Foto: fah

Sjajna hrvatska atletičarka, osvajačica čak dvije olimpijske medalje, otkazala je nastup na mitingu Dijamante lige u Monacu. Nažalost, bila je prisiljena otkazati i nastup na Svjetskom prvenstvu u Londonu početkom kolovoza. Razlog tome su veliki bolovi koji su ipak privremeno zaustavili veliku hrvatsku sportsku heroinu, koja je od 2001. godine do danas propustila samo Svjetsko prvenstvo u Moskvi 2013, što dovoljno govori o upornosti sjajne hrvatske sportašice ali i odlučnosti da se bori i protiv najtežih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mjesecima nakon Rija nisam mogla hodati od bolova. Zato sada ne želim kompromitirati oporavak”, rekla je Blanka za Večernji list, te je dodala kako za za nju još uvijek ima vremena da napravi velike stvari, čak i s 34 godine.

“Kada se susretneš s užasom i očajem koji se trenutačno događa u Splitu i okolici, shvatiš trivijalnost vlastitih problema. Požari su nas sve strane. Hvala svim hrabrim ljudima koji su nas obranili”, poručila je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.