Hrvatska u skupini sa Srbijom, Latvijom, Rusijom i Velikom Britanijom

BUDIMPEŠTA, 29. studenog 2014. (Hina) – Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija igrat će u skupini C na Eurobasketu koji će se sljedeće godine od 11. do 28. lipnja održati u Mađarskoj i Rumunjskoj, a suparnice će im u Szombathelyju biti Srpkinje, Latvijke, Ruskinje i Britanke, odlučeno je na ždrijebu u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri prvoplasirane reprezentacije iz skupine izborit će plasman u drugom krugu natjecanja u kojemu će igrati protiv tri najbolje reprezentacije iz skupine D u kojoj će igrati Španjolska, Slovačka, Litva, Švedska i Mađarska.

ŽDRIJEB SKUPINA EUROBASKETA KOŠARKAŠICA:

SKUPINA A: Francuska, Češka, Ukrajina, Crna Gora, Rumunjska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA B: Turska, Bjelorusija, Poljska, Italija, Grčka

SKUPINA C: Srbija, HRVATSKA, Latvija, Rusija, Velika Britanija

SKUPINA D: Španjolska, Slovačka, Litva, Švedska, Mađarska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.