Hrvatski karatist Kvesić osvojio broncu u Tokiju

Foto: fah

Hrvat Ivan Kvesić osvojio je za brončano odličje u kategoriji do 84 kg na turniru Svjetske karate lige u Tokiju, a u završnom susretu do bronce je stigao zbog pravila prvog osvojenog boda, jer je dvoboj protiv Bjelorusa Antona Isakaua završio 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alessandra Hasani u kategoriji do 55 kg u susretu za broncu minimalno je izgubila od Španjolke Carlote Osorio Fernandez s 1-0.

Jednu borbu do meča za broncu udaljen je bio Zvonimir Živković u teškoj kategoriji (+84 kg).

Na putu do bronce ostala je i Jelena Pehar u kategoriji do 50 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do repasaža je stigao i Stjepan Štimac (-67 kg).

U osmini finala ispali su Andjelo Kvesić (+84 kg) i Lucija Lesjak (+68 kg), a na prvoj prepreci Ana Lenard (-61 kg), Boran Berak (-67 kg), Enes Garibović i Ivan Martinac (-75 kg), te Ante Mrvičić (-84 kg).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.