Je li Mario Hezonja potvrdio da će opet igrati u dresu hrvatske reprezentacije?

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija nije se plasirala na Svjetsko prvenstvo, ali još ima šanse za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitno je samo tko će igrati jer Hrvatska je jaka i ima čitav niz igrača koji igraju u NBA, ali zvog termina ne igraju za reprezentaciju.

Čini se kako je jedan igrač iz NBA, Mario Hezonja, već potvrdio da će zaigrati u kvalifikacijskom turniru koji se igra nakon NBA sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da će u budućnosti biti i još koja fotografija u dresu repke, ne samo karikatura”, komentirao je jedan korisnik na Hezonjinom profilu.

“Volim šutnut tricu više nego jest na žlicu. Znači da hoće, ne brini”, odgovorio je Hezonja.

U kvalifikacijskom turniru trebali bi igrati Dragan Bender, Dario Šarić, Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Ante Žižić, Luka Šamanić…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.