Hrvatski košarkaši poraženi od Turske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2022. godine

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija u ponedjeljak je upisala još jedan poraz u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2022. godine. Turska je pobijedila sa 84:78 (21:21, 21:19, 20:25, 22:13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva četvrtina završila je rezultatom 21:21, no u drugoj se Turska odvojila na dva koša. Treća četvrtina donosi bolju igru Hrvatske koja dolazi u vodstvo, no u zadnjoj četvrtini Turci dobivaju utakmicu.

Inače, ovo je Hrvatskoj drugi poraz u ovim kvalifikacijama, prije Turske je od nje bila Nizozemska koja je u subotu slavila sa 65:57. Hrvatska je kao prvoplasirana u skupini D s deset bodova osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2022., kao i drugoplasirana Nizozemska s devet bodova koliko ima i Turska na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.