Hrvatski napadač Nikica Jelavić pojačao redove West Hama

Hrvatski napadač Nikica Jelavić pojačao je redove West Hama kojeg vodi naš stručnjak Slaven Bilić. Jelavić je prešao iz Hull Cityja u redove Čekićara za 3 milijuna funti, javlja BBC. Engleski mediji pišu kako je naš bivši reprezentativac potpisao na dvije godine, s opcijom produljenja na još dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Jelavića West Ham je dobio još dva kvalitetna pojačanja, a riječ je o nigerijskom veznjaku Victoru Mosesu (24), koji je došao na jednogodišnju posudbu iz Chelseaja, i Alexu Songu, veznjaku koji je došao na posudbu iz Barcelone, a koji je već ranije igrao za West Ham u vrijeme Sama Allardycea.

Moses, koji se najbolje snalazi na desnom krilu, karijeru je započeo u Crystal Palaceu, potom je igrao za Wigan, a 2012. stigao je u Chelsea, u kojem je proveo samo jednu sezonu. Nakon toga bio je na posudbi u Liverpoolu, a prošle sezone u Stokeu, gdje je odigrao 23 utakmice i postigao je četiri gola. Za reprezentaciju Nigerije skupio je 24 nastupa i zabio je sedam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.