Hrvatski napadač otkriva: ‘Izbornik ima slatke brige, reprezentacija je svetinja – a ako ne dobijem poziv bit ću s obitelji’

Foto: fah

Ivan Santini matirao je Danijela Subašića iako je Monaco na kraju dobio u finišu utakmice i ostao u borbi za LP, a Caen je blizu zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Suba i ja smo dobri prijatelji, mislim da mu je drago jer zna da nije kriv, pa si nema što zamjeriti. On mi je prvi čestitao na golu. Lopta mi je dobro došla, primirio sam je i šutirao što brže, da me ne blokira, hvala Bogu što je ušla. Opalio sam lijevom, nema tu vremena za namještanje na desnu, nije to županijska liga”, rekao je Santini za Sportske novosti.

“Teška je utakmica bila, bod bi nam puno značio. Nadam se da nećemo u te dodatne kvalifikacije, iako je to najgore što nam se može dogoditi. S obzirom na protivnike koje imamo neće nam biti lako, ali optimisti smo. Šteta zbog poraza, napravili smo šansu za 2:1 koju je Subašić izvrsno obranio, potom je došao crveni karton…”, kaže.

Ostaje li u Caenu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam još godinu dana ugovor, sve se može dogoditi. Vidjet ćemo. Prošle godine sam ostao najviše zbog toga što mi je žena bila trudna i nije se bilo baš pametno seliti u to vrijeme, isto tako ni klub me nije htio prodati. Ovog ljeta mislim da i Caen želi nešto zaraditi, budući da nismo produžili ugovor”, kaže.

Obitelji se sviđa u Normandiji.

“Predobro je. Jedino što non-stop pada kiša. Vrijeme je slično engleskom, zato sam ih ranije poslao u Zadar, već se kupaju u suncu. Meni su ostala dva tjedna i nadam se da ću im se pridružiti, da neće biti toga baraža. Ako bude, ajme… To znači još osam dana duže, a svaki dan mi je bitan”, priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže o reprezentaciji?

“Spreman sam uvijek, sve je do izbornika. Nismo se čuli nakon Amerike. On ima puno dobrih napadača, slatke brige. Napravit će svoj izbor i ja to poštujem. Kao što sam milijun puta naglasio, tu sam, na dispoziciji. I stotinku da zaigram, i da uopće ne zaigram, na raspolaganju sam. Svakome je san ići na SP, ali mislim da mi niti u Zadru s obitelji neće biti nimalo lošije. To je za mene win-win situacija. Naravno da je reprezentacije svetnja, da bih više volio da idem na SP, ali treba gledati pozitivno u oba slučaja”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.