Hrvatski paraboćari na Otvorenom prvenstvu Poljske od 5. do 12. rujna

Foto: hrvatski bocarski savez

Od 5. do 12. rujna u poljskom Poznanju održava se Otvoreno prvenstvo u boćanju za osobe s invaliditetom, a među 81. natjecateljem iz 13 europskih zemalja bit će i devet hrvatskih boćarica i boćara koji će nastupiti u sve četiri pojedinačne i u dvije ekipne kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Poznanju najviše očekujemo u BC4 kategoriji, u kojoj će nastupiti Davor Komar iz BKOSIŽ “Istrijana” iz Pule, trenutno sedmi igrač svijeta, koji je prvi nositelj turnira te glavni favorit za obranu zlatne medalje koju je na ovom natjecanju osvojio prošle godine. Osim Komara, tu su njegova klupska kolegica i 42. igračica svijeta Melisa Osmanović te Damir Juren iz BK OSI DDZ “Željko Klepač – URIHO” iz Zagreba, koji je trenutno 89. na svjetskoj rang listi. Njih troje nastupit će i u konkurenciji BC4 parova koji trenutno zauzimaju 12. mjesto na svjetskoj rang listi. Najveći konkurenti će im biti svjetski prvaci i paraolimpijski pobjednici Slovaci, jaki Rusi i Nijemci “, izjavio je uoči odlaska u Poznanj izbornik naše paraboćarske reprezentacije za osobe s invaliditetom Tomislav Bunjevac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.