Hrvatski rukometaši večeras igraju protiv Makedonije

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras u Krakowu (20.30 sati) igra protiv Makedonije prvu utakmicu drugog kruga, protivnika kojeg dobro poznaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska rukometna reprezentacija u drugi krug Europskog prvenstva prenosi dva boda osvojena u utakmici s Bjelorusijom koja je također prošla, zahvaljujući pobjedi nad Islandom.

Iz svake skupine u iduću fazu natjecanja prolaze po tri reprezentacije i prenose bodove koje su osvojili u međusobnim susretima pa je tako iz skupine B Norveška odnijela sva četiri boda (pobjede nad Hrvatskom i Bjelorusijom), Hrvatska dva, a Bjelorusija niti jedan (izgubili i od naše reprezentacije i od Norvežana).

Po već ranije dogovorenom rasporedu Hrvatska bi kao drugoplasirana reprezentacija iz skupine B trebala u prvom kolu skupine 1 odmjeriti snage s trećom momčadi skupine A (Makedonija) danas, s početkom u 20:30. Nakon toga slijedi obračun s Francuskom pa čak tri dana odmora uoči raspleta i utakmice s Poljskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makedonci su se u drugi dio natjecanja plasirali kao treći u skupini A. Poraženi su od Francuske 30-23, Poljske 24-23, a pogotkom Dejana Manaskova sekundu prije kraja utakmice došli su do remija sa Srbijom i prolaska.

LJESTVICA

1. Poljska 4 boda
2. Norveška 4
3. HRVATSKA 2
4. Francuska 2
5. Bjelorusija 0
6. Makedonija 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.