Hrvatski tenisač Mate Pavić u finalu parova Roland Garrosa: Hoće li do finala i još jedan Hrvat?

Foto: fah

Hrvatski tenisač Mate Pavić i brazilski mu kolega Bruno Soares plasirali su se u finale Roland Garrosa u konkurenciji muških parova. Naime, nastup u finalu su izborili u četvrtak pobjedom u polufinalu protiv prvih nositelja Kolumbijaca Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha sa 7:6 (4), 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Brazilcu je ovo prvo finale na pariškoj zemlji, dok će naš tenisač po drugi puta igrati finale Otvorenog prvenstva Francuske. Pavić je finale Roland Garrosa  igrao 2018. godine u s Austrijancem Oliverom Marachom, hrvatsko-austrijski par poražen je od francuskog para Herbert – Mahut.

Spomenimo također da bi Pavić i Soares u finalu Roland Garrosa mogli igrati protiv istih protivnika kao na US Openu, naime, u drugom polufinalu Roland Garrosa igrat će Nikola Mektić i Nizozemac Wesley Koolhof i to protiv prošlogodišnjih pobjednika Nijemaca Kevina Krawietza i Andreasa Miesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.