Hrvatski tenisači: ‘Stvarno je to veliki rezultat za hrvatski tenis’

Tokio, 30.07.2021 - Hrvatsko finale parova u natjecanju u tenisu na Olimpijskim igrama Tokio 2020, Marin Cilic i Ivan Dodig protiv Mate Pavic i Nikola Mektic. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u parovima, a srebro ide Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nevjerojatno! Na prvim Olimpijskim igrama napravili smo ovakav rezultat. Olimpijske igre održavaju se svake četiri godine, puno se toga promijenilo. Mi smo najbolji par na svijetu. Ovo je nešto čemu se nadamo, treba sve to odraditi. Jako sam sretan, rekao je Mektić.

– Povijesni uspjeh, rekao je Pavić, čestitavši i izborniku koji je cijelo vrijeme bio uz njih.

– Puno se dao i za nas i za njih. Napravio je sve što je mogao da mi budemo spremni. Čestitke Čili i Dodi na srebru. Teško je objasniti kakav je to rezultat. Stvarno je to veliki rezultat za hrvatski tenis, naglasio je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić: Ako smo morali od nekoga izgubiti neka su to bili Mate i Nikola

– Ako smo morali od nekoga izgubiti neka su to bili Mate i Nikola, rekao je Čilić. Odlučilo je par sitnica, ali ponosni smo na sve što smo ostvarili. Tri medalje u jednom danu je velika stvar, dodao je.

– Ovo je dan za povijest. Svi smo sretni i ponosni. Nikola i Mate su bili bolji. Treba im čestiti zasluženo su pobijedli, rekao je Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je rekao kako se nada da ovo nije posljednja prilika za medalju,

– Imamo još u sebi borbe, želje i motiva i ako stvari budu išle u dobrom smjer, Pariz nije daleko, istaknuo je.

– Godine idu, ali trudit ćemo se. Bilo bi lijepo odigrati još jedne Olimpijske igre, dodao je Dodig. Veliki je izazov, ali najbitnije je zdravlje jer ako ono ostane dobro, sigurno da ćemo dati sve od sebe da i iduće Olimpijske igre budemo s vama, istaknuo je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.