Hrvatski vaterpolisti otputovali u Rotterdam

epa07743635 Head Coach Ivica Tucak of Croatia (C) talks to his players during the men's water polo bronze medal match between Croatia and Hungary at the FINA Swimming World Championships 2019 in Gwangju, South Korea, 27 July 2019. EPA/JEON HEON-KYUN

Hrvatski vaterpolisti otputovali su u Rotterdam na kvalfikacijski turnir za Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred igračima Ivice Tucka bit će naporna borba od 14. do 21. veljače. Prvi suparnik u skupini B u nedjelju im je Rumunjska, zatim slijede Nizozemska, Francuska, Rusija i Njemačka.

Nakon grupne faze očekuje ih križanje sa skupinom A i četvrfinalni ogledi. Samo tri prvoplasirane reprezentacije osigurat će vizu za Tokio.

Prijenos utakmica možete pratiti na Drugom programu HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nedjelja je ta prva utakmica s Rumunjskom, za koju očekujem da neće biti laka, sigurno, ali vjerujem da smo itekako kvalitetnija ekipa, da ćemo tu utakmicu pobijediti i da pobjedom moramo ući u taj turnir. Nakon toga, iz dana u dan, da forma raste, onda kad bude najpotrebnije, a to je petak, subota i nedjelja, ta tri dana, praktički eliminacijska, četvrtfinale, polufinale i finale, da budemo pravi, da budemo onakvi kakvi smo bili uvijek kad su u pitanju velike i važne utakmice, da budemo rasplivani, da budemo čvrsti u obrani. U tom dijelu je ‘škripilo’ dosta kroz ove testove s Amerikom. Kroz te utakmice u grupi vjerujem da će se obrana stabilizirati, da ćemo biti pravi onda kada je najpotrebnije, rekao je izbornik Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.