Mourinho: ‘Baleovu objavu moram pojasniti’

mourinho
Foto: fah

Trener Tottenhama Jose Mourinho dao je odgovor na pitanje o Garethu Baleu koji se još nije izborio za startnu postavu u londonskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je objavio fotografiju s treninga i napisao: “Dobar trening”, a to je učinio nakon što je Mourinho izjavio da Bale nije bio spreman za susret protiv Evertona u FA kupu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Gareth Bale (@garethbale11)

Mourinho je rekao kako je bio iznenađen Baleovim problemom jer se nije radilo o očiglednoj ozljedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram priznati da je objava izazvala potrebu da se o tome nešto kaže. Postoji kontradiktornost između objave i stvarnosti. Od početka sezone sam sve stvari pokušavao držati privatnim i sačuvati iza zatvorenih vrata, ali sada osjećam potrebu pojasniti ovu situaciju. Objava vjerojatno nije njegova odgovornost, ali pokazivanjem da je trening bio sjajan i da je on spreman potpuno je pogrešno. Kada me pitate, moram pojasniti kako stvari stoje. Ponovit ću posljednji put. On se nije osjećao dobro. Tražio je snimku. Imao je snimku koja nije pokazala da ima ozljedu, ali i dalje se tako osjećao. Treneri i medicinsko osoblje nikada ne idu protiv osjećaja igrača. Tako da on nije bio spreman za utakmicu. Jednostavno. Ako bude spreman sutra, bit će izabran”, kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.