Hrvatski vratar Lovre Kalinić primio prvi pogodak u dresu Genta, remi za 5. mjesto belgijske lige

Foto: fah

Hrvatski vratar Lovre Kalinić primio je prvi pogodak u četvrtom nastupu otkako je u siječnju preselio u redove belgijskog prvoligaša Genta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 25. kola belgijskog prvenstva Gent je na gostovanju kod Zulte Waregema odigrao 1-1, a bivši vratar Hajduka je primio pogodak u 88. minuti. Svladao ga je Henrik Dalsgaard. Gent je poveo u 69. minuti golom Yuya Kuba iz jedanaesterca.

Kalinić je debitirao za Gent u pobjedi protiv Charleroia (1-0), potom nije primio gol protiv Lokerena (0-0), a u prošlom kolu niti u pobjedi protiv lidera prvenstva Club Bruggea (2-0).

Brugge vodi na ljestvici sa 52 boda, Anderlecht je drugi sa 49 bodova, a Zulte Waregem je treći sa 47 bodova. Gent je peti sa 40 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.