Hrvatskom zboru sportskih novinara dodijeljena Povelja Republike Hrvatske

Foto: fah

Prigodom Dana državnosti predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u Uredu predsjednice RH na Pantovčaku dodijelila je Povelju Republike Hrvatske Hrvatskom zboru sportskih novinara (HZSN).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povelju Republike Hrvatske primio je predsjednik HZSN-a Jura Ozmec, a uz njega na dodjeli su sudjelovali i glavni tajnik Marijan Bakić i članica Izvršnog odbora HZSN Ivana Lukačić-Krajina.

Hrvatski zbor sportskih novinara ove godine obilježava 70 godina postojanja, a predsjednica RH bila je pokrovitelj svečanosti koja je održana točno na dan osnivanja 6. travnja u zagrebačkom Hotelu Westin.

Uručivši Povelju Republike Hrvatske HZSN-u, predsjednica gđa Grabar-Kitarović izrazila je uvjerenje kako će ta Povelja koju s ponosom dodjeljuje u ime Republike Hrvatske, osim priznanja za do sada učinjeno, biti poticaj u budućem radu sportskog novinarstva u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povelja Republike Hrvatske dodjeljuje se međunarodnim organizacijama, pravnim osobama, stranim državnicima te hrvatskim i stranim državljanima za doprinos razvitku i promicanju međunarodnog položaja Republike Hrvatske te za doprinos znanstvenom, kulturnom, gospodarskom i drugom razvitku Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.