Hummels nije ljut na izbornika Loewa jer se odrekao njega i još dvojice igrača Bayerna

Foto: fah

Stoper Bayerna Mats Hummels (30) izjavio je da nije ljut na izbornika njemačke reprezentacije Joachima Loewa, koji se je odrekao njega, te Jeromea Boatenga i Thomasa Müllera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I ja radim stvari s kojima drugi ljudi nisu sretni, pa se ne mogu ljutiti na odluke drugih koje se tiču mene. Istina, sva trojica mislimo da smo zaslužili malo više poštovanja, ali shvaćam da je izborniku bilo teško pronaći pravi način da nam obrazloži svoju odluku. Unatoč svemu, osam godina igranja za reprezentaciju bilo je fantastično”, kazao je Hummels.

Boateng, Hummels i Müller godinama su bili standardni reprezentativci i kostur momčadi koja je 2014. osvojila naslov svjetskih prvaka. Hummels je skupio 70 nastupa za njemačku reprezentaciju, Boateng 76, a Müller 100 nastupa.

Napomenuo je da ima samo jedna stvar za kojom žali, a to se tiče SP u Rusiji, odnosno prilike koju je imao u završnici posljednje utakmice u skupini protiv Južne Koreje.
“Da sam tada zabio vjerojatno bi prošli skupinu i sve bi se odvijalo drugačije. Umjesto toga, primili smo dva gola u sudačkoj nadoknadi i ispali smo sa SP-a. O tome sam puno puta razgovarao sa svojim prijateljima i nikako da to izbacim iz glave”, dodao je Hummels.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.