Hvalospjevi za sjajnog Argentinca: ‘Dao bih život za Messija, želim umrijeti za njega’

epa09336503 Argentina's Lionel Messi celebrates with the Player of the Tournament trophy after winning the Copa America 2021 final against Brazil at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, 10 July 2021. EPA/Antonio Lacerda

Jedan od najboljih igrača svijeta Lionel Messi sa svojom je Argentinom osvojio Copa Americu, u finalu su pobijedili najveće moguće protivnike, reprezentaciju Brazila na Maracani. Sjajni je Argentinac konačno s reprezentacijom stigao do bitnog trofeja te je imao pravu momčad iza sebe, koja je na terenu radila za njega. A tada je on najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Aston Ville, Emiliano Martinez, branio je čudesno za Argentinu te je nakon završetka turnira hvalio Lionela Messija. Neki bi rekli malo je i pretjerao:

“Volio bih da sam s njim igrao svaku utakmicu. Bio bih puno bolji golman”, kazao je u razgovoru za Ole Emiliano Martinez. Golman Aston Ville imao je veliku podršku od najboljeg igrača Barcelone tijekom Copa Americe te je u njemu stekao velikog prijatelja.

“Došao je i zagrlio me u polufinalu. Na Instagram je postavljao određene stvari o meni i to mi je dalo dodatnu snagu u finalu. Zabio je svoj gol iz jedanaesterca i došao je do mene, zagrlio me i rekao mi da ću obraniti barem jedan udarac. Najmanje što sam mogao uraditi za njega je pomoći mu da dođe do finala”, istaknuo je Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni golman dodao je kako bi dao život za Lionela Messija.

“Dao bih život za Messija, želim umrijeti za njega”, rekao je Martinez.

Pred Messijem je novi veliki izazov, Svjetsko prvenstvo u Kataru, tek će se vidjeti kako će Argentina proći na tom natjecanju sljedeće godine. Posljednje Svjetsko prvenstvo Lionela Messija kao aktivnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.