I dok La Liga poziva na otpor protiv tzv. Superlige Luka Modrić se oporavio i bit će spreman za Ligu prvaka

luka modrić
Foto: fah

Iz Španjolske ima i dobrih vijesti, a koje ne govore samo o izglednom financijskom kolapsu Reala i Barcelone, nogometnih divova, koji su posljednjih godina trošili poput pijanih milijardera. Zato se i nalaze tu gdje se nalaze i zato se privrememo žele izvući iz financijskog škripca osnivanjem tzv. Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No započnimo s dobrim vijestima, sjajnim za hrvatski nogomet, naime, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, se potpuno oporavio od ozljede te će biti spreman za nastavak sezone u Ligi prvaka, u polufinalu Kraljevi igraju protiv Chelseaja. Podsjetimo, u petak je Luka normalno trenirao sa suigračima, a Hrvat je zbog ozljede leđa propustio u srijedu gostovanje u Cádizu.  Da će biti kapetan Vatrenih spreman za predstojeće izazove Reala potvrdio je i trener Zinedine Zidane.

“Luka će sutra biti u momčadi. Njegov povratak je dobra vijest, a loša je da neće biti Tonija Kroosa. Nakon ozljede se vraća i Eden Hazard”, rekao je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u sportskom kampu Real Madrida, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

No, kraja Realovim problemima nema, barem zasad, i dalje je glavna tema tzv. Superliga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je organizator španjolskog prvenstva La Liga u četvrtak održala sastanak 17 klubova prve lige na koji nije pozvala Real Madrid, Barcelonu i Atletico, osnivače tzv. Superlige.

Potaknula je ostale španjolske klubove na otpor tom projektu pa su u srijedu neke momčadi izašle na travnjak s natpisima “Zaslužite ga (nastupanje u međunarodnom natjecanju)” i “Nogomet je za navijače”.

Oko 51 posto čitatelja sportskih novina Marca, inače bliskim Realu, smatra da bi uloga Real Madrida u pokretanju Superlige mogla pokreniti negativno raspoloženje i mišljenje prema tom klubu, pokazala je internetska anketa u kojoj je prikupljeno 800.000 glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.