I HNS podržao Vuškovića u sudskoj borbi

Foto: snimka zaslona

Hrvatski branič Mario Vušković trenutno se nalazi na suđenju za korištenje dopinga na Međunarodnom sportskom sudu (CAS) u Lausannei.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač njemačkog drugoligaša HSV-a bio je pozitivan u studenom 2022. na dopinškoj kontroli, a na krvnu doping supstancu EPO. Sljedeće godine, dobio je i zabranu DFB-a i njemačkog sportskog suda od dvije godine neigranja, a žalbu su na to uložili i svjetska antidopinška agencija, koja traži četverogodišnju zabranu, dok Vušković i HSV traže oslobađajuću presudu.

– Došao sam u prostorije kluba, htio sam razgovarati sa sportskim direktorom o novom ugovoru. Zvali su me da hitno dođem i mislio sam da su postigli dogovor, ali su mi rekli da sam pozitivan. Prvo sam se našalio: ‘Nadam se da nije korona, to sam već imao‘, ali su mi rekli da sam pozitivan na doping. Rekao sam da to ne može biti istina, da nikad nisam uzeo ništa zabranjeno u životu. Rekli su mi da sam pozitivan na EPO, a nisam ni znao što to znači. Prvi put sam čuo za to, rekao je Vušković na saslušanju, prenose Sportske novosti.

Vuškoviću je danas poruku podrške poslao i HNS, nakon što je to prošlih dana učinio i njegov bivši klub Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.